Mukaan toimintaan, yhteystiedot

Mietoisten kirkonseudun kylät ry on syksyllä 2008 toimintansa aloittanut nuori ja vireä yhdistys. Kyläyhdistyksen tavoitteena on edistää alueen asukkaiden yhteistyötä, parantaa alueen elinkelpoisuutta ja viihtyisyyttä sekä toimia alueen edunvalvojana. Keskiössä ovat lisäksi kylätoiminnan kehittäminen, uusien asukkaiden houkuttelu sekä alueella asuvien kyläläisten osallistaminen ja aktivointi yhteiseen tekemisen meininkiin.
Aktiivijäseniä yhdistyksessä on kymmenkunta, mutta jäseniksi kuuluvat kaikki Tavastilan koulupiirin asukkaat. Yhdistyksen kokouksiin ja tapahtumiin ovat siis kaikki tervetulleita halutessaan mukaan. Kyläyhdistys kokoontuu säännöllisesti Kylätalo Mietolassa, ja tiedottaa ajankohdista mm. Vakka-Suomen sanomien Yhdistykset -palstalla ja omilla nettisivuilla http://www.mietoistenkirkonseutu.fi.

Tiedustelut ja yhteydenotot: Jenni Valtanen, pj/ jenni@suomenlaiturikauppa.fi / 040 3548999

Jos olet innostunut toimimaan ja harrastamaan mukavassa porukassa. Jäsenmaksua tai muita velvoitteita ei ole. Jokainen osallistuu parhaaksi katsomallaan tavalla ja tilaisuuksiin jotka kiinnostavat. Ikäjakaumamme on laaja 2-kymppisistä 6-kymppisiin. Jos kiinnostuit niin seuraa ilmoitteluamme ja tule mukaan tapahtumiin.

Yhdistyksen tilat on Kylätalo Mietolassa, Kirkkotie 124, 23120 Mietoinen

Lisätietoja myös kyläyhdistyksen sihteeriltä jalkanen.anna@outlook.com.
Mietoisten kirkonseudun kyläyhdistyksen toimintaa voi tukea vapaaehtoisella kannatusjäsenmaksulla 20€/v, tilinro FI1743550010014572.

Jäseneksi voit ilmoittautua tai antaa palautetta myös tästä:

kuva: 30.9.2016
( by anna jalkanen)

wp_20160930_14_32_41_pro

Advertisement