Talvirieha 11.2.2017

Tämän vuotinen Mietoisten yhdistysten, MLL:n, palokunnan, Lionsien sekä Maununpoikien ja Mietoisten Kolopuutinttien yhteinen talvirieha järjestettiin Saarenrannassa. Sää suosi ulkoilijoita pikku pakkasella, ei juurikaan tuullut. Kevätaurinko pysytteli pilvien peitossa, mutta ei haitannut runsasta tapahtumaan saapunutta yleisöä. Nappulahiihtokisojen sijaan tänä vuonna järjestettiin luistelukilpailu (Lions Club Mietoinen), jossa oli omat sarjansa syntymävuoden mukaan alle kouluikäisille ja koululaisille yksi yleinen sarja. Kaikki osallistujat palkittiin mitalilla, mehulla ja keksillä (MLL).

talvirieha-luistelukilpailu

 

Napakelkassa huimapäille oli tarjolla vauhdin hurmaa.

talvirieha-napakelkka

Palokunta vietti perinteistä 112-päivä ja antoi sammutusnäytöksen sekä suihkutusnäytöksiä kalustoesittelyn ohella.

talvirieha-palokunta

Mietoisten kolopuutinttien lettutaikinasta yleisö sai paistaa herkullisia lettuja.

talvirieha-partio

Maununpojat myivät yhden tunnin aikana 150 makkaraa niin, että sitä haettiin riehan aikana lisää paistettavaksi. Mietoisten kirkonseudun kyläyhdistyksen pisteestä sai ostaa lämmintä mehua, kahvia, juotavaa ja pullaa.

talvirieha-kylayhdistys

Myös Tavastilan koulun vanhempainyhdistyksen pallonheittokilpailu veti innokkaita osallistujia tapahtuman viime minuuteille saakka. Kaiken kaikkiaan tapahtuma oli tänä vuonna erittäin suosittu ja yleisön määrä rikkoi  kaikkien aikojen ennätyksen, kävijöitä oli todennäköisesti reilusti yli 200. Kolme tuntia kului nopeasti ulkoilmasta nauttien ja  luistellen.

 

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s