Tavastilan kyläkirppis 27.5. klo 10-14, tervetuloa!

Nyt rojut kaapista kiertämään! Mietoisten Kirkonseudun Kylät yhdistys järjestää 27.5. yhteistyössä Villa Wanha Rosan kanssa kyläkirpputorin Kylätalo Mietolan ja Villa Vanha Rosan kulmille.


Kirppis on avoin kaikille, myyntipaikat maksuttomia. Oman myyntipöydän saa tuoda, joitakin pöytiä löytyy myös Kylätalon ulkovarastosta. Villa Wanha Rosan kahvila avoin. Parkkitilaa löytyy kirkon pihalla. Open house -kotikirppistoiminta myös tällöin kirkonkylällä mahdollista, tämän suhteen yhteydenotot etukäteen Sari Kantonen tai kommentoimalla tähän ilmoitukseen.


Tilaisuus on samalla pihapiknikkien avaustapahtuma. Jatketaan vapaamuotoisia piknik-kokoontumisia Kylätalon takapihalla kesällä viikottain erikseen sovittuna arkipäivänä, toivomuksia ajankohdasta ja viikonpäivästä piknikin suhteen otetaan vastaan. Ajankohdista tiedotetaan Mietoisten fb-sivun kautta.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s