Lyhtykulkue Tavastilan koululta kirkkoon 29.11. klo 17

Mietoisten kappeliseurakunta, Pyhän koulu ja Tavastilan koulu järjestävät yhteistyössä MLL:n paikallisyhdistyksen kanssa monen vuoden tauon jälkeen lyhtykulkueen torstaina 29.11. klo 17 alkaen Tavastilan koulun pihalta hämärään kirkkoon. Tilaisuus on kaikille avoin. Osallistua voi omalla lyhdyllä, ilman lyhtyä tai lyhdyn voi myös lainata Tavastilan koululta. Kulkue saapuu Mietoisten kirkolle n. klo 17:30. Vain lyhdyt valaisevat kulkijoita kirkossa. Kanttorin säestämänä lauletaan joululauluja ja pidetään pieni hartaus. Mietoisten MLL tarjoaa osallistujille tämän jälkeen lämmintä juotavaa ja pientä purtavaa kirkossa. Lämpimästi kaikki tervetuloa!

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s