Tavastilan kaukalon jää luisteltavassa kunnossa

Viikonloppuna on jo mahdollista luistella Tavastilan isomman kaukalon jäällä. Sääolosuhteista ja pakkasesta riippuen jäädytystä jatketaan mahdollisesti sunnuntai – iltana, jolloin sinne ei ole asiaa mennä edes kävelemään ennen kuin se on kunnolla jäätynyt. Pienempi kenttä ei toistaiseksi ole kovin sileä, koska pohja pääsi pehmenemään välillä. Senkin pintaa yritetään silotella seuraavilla jäädytyskerroilla. Sopu sijaa antaa kaukalon puolella, kiekkoilijoiden hyvä ottaa luistelijat huomioon.

Kiitokset kuuluvat jälleen ahkeralle talkooväelle, johon kaikki halukkaat ovat tervetulleita mukaan. Ennen jäädytystä kenttää pitää puhdistaa lumesta huolellisesti ja siinä löytyy monenlaista hommaa lapiolle, kolalle ja harjalle. Talkoissa on vallinnut iloinen yhteistyön tunnelma.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s