Hallituksen kokous 14.4.2016 klo 20:00

Kylätalo Mietola


Pöytäkirja

1.  Läsnäolijoiden toteaminen ja kokouksen avaaminen

Päätös: Puheenjohtaja Sari Kantonen avasi kokouksen klo 19:17 . Paikalla todettiin olevan:

Sari Kantonen (pj), Sari Salonen, Anna Jalkanen, Markus Ylis-Junttila ja Tuula Keskitalo

2.  Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Päätös: Ottaen huomioon edellä mainitut paikalla ovat hallituksen jäsenet, sekä 12.4.ja 14.4. Vakka-Suomen Sanomissa julkaistun kokouskutsun, kokous todettiin laillisesti kokoon kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

3.     Edellisen kokouksen pöytäkirjan läpikäynti ja hyväksyminen. Lisäksi päätetään pöytäkirjan tarkistuksen määrä-ajasta

Päätös: Edellisen kokouksen pöytäkirja hyväksyttiin. Pöytäkirjan tarkistus seuraavaan kokoukseen mennessä.

4.     Vuosikokouksen hallituksen jäsenten läpikäynti

Päätös: Vuosikokouksessa oli valittu 6 hallituksen jäsentä: Sari Kantonen (pj), Marica Santanen, Tuula Keskitalo, Markus Ylis-Junttila, Anna Jalkanen ja Sari Salonen. Yhdistyksen sihteeriksi valittiin Anna Jalkanen, rahastonhoitajaksi Tuula Keskitalo ja varapuheenjohtajaksi Marica Santanen.

5.  Kohdassa 5. Markus Ylis-Junttila ehdotti asialistan järjestyksen muuttamista ja ehdotus hyväksyttiin. Jaana Waari esitteli yhdistyksen uudet kotisivut. Kotisivujen osoitteeksi valittiin .fi-pääte. Päätettiin, että Jaana Waari tilaa yhdistyksen domainin viestintävirastosta ja selvittelee vuosimaksun maksamisen. Nettisivun yhteyshenkilöksi valittiin pj Sari Kantonen. Sovittiin, että Jaana Waari kouluttaa Anna Jalkasen ja Sari Salosen sivuston pääkäyttäjiksi. Jatkossa sivulle tallennetaan postauksia tulevista yhdistyksen tapahtumista säännöllisesti. Myös muiden yhdistysten jäsenten on mahdollista opastuksen jälkeen tallentaa sivuille blogikirjoituksia paikallisista aiheista. TavastilaCupille vuoden päätapahtumana luodaan oma sivu, jota kauta joukkueiden ilmoittautuminen voidaan hoitaa jatkossa. Kokouspöytäkirjoja ehdotettiin jatkossa tallennettaviksi kotisivuille. Ehdotus hyväksyttiin. Jaana Waari viimeistelee blogimuotoisen kotisivun ja ilmoittaa kun se on käytettävissä. Markus Ylis-Junttila ehdotti yhdistyksen whats up-ryhmän perustamista jatkossa ja ehdotus hyväksyttiin.

6.     Päätetään Tavastilan koulun kuudennen luokan päättävälle oppilaalle jaettavasta stipendistä.

Päätös: Stipendin summaksi päätettiin 30 e ja se voidaan hankkia jatkossa Pienestä kirjapuodista tai Vihreästä sammakosta Turusta. Jaana Waarilta kysytään hankkiiko hän stipendin tänäkin vuonna (Jaana poistui kokouksesta ennen kuin tämä kohta käsiteltiin). Stipendin ojentajaksi ehdotettiin pyydettäväksi Katriina Kivivuorea.

7.     TavastilaCup 2016 suunnittelun aloitus

Päätös: TavastilaCup 2016 päätettiin pitää 2.7. alkaen klo 09:30 joukkueiden paikalle ilmoittautumisella. Oheistoiminnaksi ehdotettiin minigolf-lyöntikisaa ja kisan palkkioksi ämpäriä. Paikan päälle ehdotettiin järjestettäväksi perinteistä tarjoilua lihapiirakka/ ryynimakkara/ hodari ja pillimehu/virvoitusjuoma.

8.     Minigolf- radan loppukunnostus ja kokoaminen pelikentälle

Päätös: Minigolf- radan kokoaminen ja loppukunnostus päätettiin pitää 5.5. helatorstaina. Samassa yhteydessä laitetaan beach-kentän verkko ja suoritetaan kentän huoltotyöt.

9.     Kevättalkoot

Päätös: Keskusteltiin jääkiekkokaukalon pohjan kunnostamisesta kaivinkoneella, joka kustantaisi 600e. Päätettiin hakea tähän avustusta talkooavustusten lisäksi tulevana työnä ja laittaa kustannusarvio talkooavustushakemuksen liitteeksi. Kaukalon kenttä on kunnostettu viimeksi v. 2009. Päätettiin pitää kylätalon yhdistysten yhteiset puutarhatalkoot 25.4. ja 28.4 klo 17:30 alkaen., Sari Kantonen tiedottaa talkoista muita yhdistyksiä. Talkoissa makkara- ja mehutarjoilu. Sari Kantonen pyytää kunnalta lavaa puutarhajätettä varten ja kylätalon etu- ja takapihan puita ja pensaita leikataan kunnan puutarhuri Riikka Mattilan ohjeiden mukaan. Jatkossa Kylätalon pihalla suunniteltiin järjestettäväksi lapsiperheille ja kyläläisille kyläiltoja piknikin merkeissä.

10.  Muut esille tulevat asiat

Päätös: Käsiteltiin tienvarsisiivousta, jota ei tänä vuonna ole. Talkooavustushakemus vuodelle 2016 täytyy jättää 29.4. mennessä ja se laaditaan vanhan mallin pohjalta puheenjohtajan ja sihteerin yhteistyöllä. Marica Santasen iloista perheuutista päätettiin onnitella pienellä muistamisella, jonka hankkivat ja käyvät luovuttamassa Sari Kantonen ja Anna Jalkanen. Sari Kantonen kertoi asukashankintahankkeen etenemisestä ja 7.5. Myllyn torilla Sokoksen edessä järjestetään sissimarkkinointitapahtuma, jossa potentiaalisille uusille asukkaille voidaan jakaa erikseen 2000 kappaleena painettava paikallisjulkaisu ja lisäksi pienempiä flyereitä. Yhdistykselle hankitaan kamera n. 150 e kustannuksella, kameran käy ostamassa Anna Jalkanen. Tulevina tapahtumina mainittiin sukankudontakerho 19.4., 26.4. ja 3.5. Kylätalolla. Syksyyn ehdotettiin vakituista käsityökerhoa pidettäväksi viikottaisena kylätalolla, jokainen saa tuoda oman vapaavalintaisen käsityönä. Kunnan järjestämä energiakävely-tapahtuma pidetään 27.4. Asukashankintahankkeen päätapahtumana pidetään Avoimet kylät tapahtuma 11.6.

11.  Seuraavan kokouksen ajankohta ja kokouksen päättäminen

Päätös: Seuraavan kokouksen ajankohdaksi päätettiin 15.6. klo 18 Kylätalolla ja kokous päätettiin klo 20.40.

Anna Jalkanen, sihteeri                                                           Sari Kantonen, puheenjohtaja

Pöytäkirjan vakuudeksi

Allekirjoitus ja päiväys

Pöytäkirjan tarkistajat:

Mietoisten Kirkonseudun Kylät Ry

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s