Småprat bara på svenska -ruotsin kielen keskustelukerho kokoontui Kylätalolla

Kyläyhdistys toteutti kauan haaveillun ruotsin kielikylpykokeilun lyhyenä kurssina kutsumalla viitenä torstai-iltana koolle ryhmän ruotsin kielestä innostuneita jutustelijoita. Mukaan lähti kymmenkunta kiinnostunutta. Vetäjäksi saatiin äskettäin Mynämäkeen muuttanut Anne. Hän ideoi vapaamuotoisia teemoja keskustelukerroille. Kahvinjuonnin lomassa rennossa ilmapiirissä tarinointi solui sanoja mieliinpalautellen milloin puutarhanhoidon, milloin harrastusten tai jouluperinteiden ympärillä.

Yhdessä kurssin yhteenvetona todettiin, että seurassa kielitaito kyllä notkistui, oli mukava vaihtaa tietoja ja kokemuksia Ruotsista ja ruotsin kielestä ja ilman muuta tälle halutaan jatkoa, mahdollisesti jo keväällä 2017. Seuratkaa siis ilmoittelua!

Sari Kantonen

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s