Hallituksen kokous 25.4.2019

Pöytäkirja

Anttila, Kaivattulantie 84

1. Läsnäolijoiden toteaminen ja kokouksen avaaminen

Avattiin kokous klo 19:10. Paikalla todettiin olevan: Sari Salonen, Jenni Valtanen, Hanna Hyvönen, Tuula Keskitalo, Markus Ylis-Junttila ja Anna Jalkanen.

2. Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Todettiin kokous laillisesti kokoon kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

3. Edellisen kokouksen pöytäkirjan läpikäynti ja hyväksyminen.

Hyväksyttiin edellisen kokouksen 12.3.19 pöytäkirja.

4. Todetaan vuosikokouksen valitsema hallitus ja valitaan yhdistykselle sihteeri, rahastonhoitaja, sekä varapuheenjohtajat
Yhdistyksen sihteerinä on toiminut v. 2018 Anna Jalkanen, rahastonhoitajana Tuula Keskitalo ja varapuheenjohtajana Marica Santanen

Päätös: Todettiin vuosikokouksessa valituiksi hallituksen jäseniksi Sari Salonen, Jenni Valtanen, Tuula Keskitalo, Anna Jalkanen, Markus Ylis-Junttila, Katja Saarinen, Hanna Hyvönen ja Jussi Hyvönen. Yhdistyksen sihteeriksi valittiin Anna Jalkanen, rahastonhoitajaksi Tuula Keskitalo ja varapuheenjohtajaksi Markus Ylis-Junttila

5. Talkoot

Minigolf- ja lentopallokentän talkoot pidetään 29.4. klo 17 alkaen, paikan päälle saa tulla heti kun ehtii. Anna kysyy MMP:stä varaston avainta. Uusi lentopalloverkko on Kylätalo Mietolan ulkovarastossa. Talkoissa arvioidaan Minigolf-radan optimaalisin sijainti ulkopeliareenaan nähden, kannetaan rata ulos varastosta, asennetaan uusi Beach-kentän verkko ja asennetaan uudet rajaköydet beach-kentälle.

6. Avoimet kylät Beach-kentän avaustapahtuma

Avoimet kylät tapahtuma pidetään lauantaina 8.6. Beach-kentällä. Aluksi klo 12-13 lasten lentopallokoulu. Kello 13 alkaen aikuisten vapaamuotoinen turnaus ilman ennakkoilmoittautumisia, joukkueet jaetaan paikan päällä. Anna ilmoittaa tapahtuman Avoimet kylät-sivuille ja tekee myös mainoksen someen. Erityistä puffettia ei ole tarkoitus tällä kertaa järjestää, pelaajille omat virvoitusjuomapullot mukaan.

 

7. Tavastila Cupin mainostaminen

Tavastila Cup pidetään tänäkin vuonna Mietoisten Kotiseutuviikolla lauantaina 13.7. Jenni muokkaa viime vuoden mainoksen ja laittaa whatsappiin näytille.  Jaetaan se  facessa ja printataan ilmoitustaululle ja päiväkoteihin sekä Pyheen Kyläkauppaan. Pidetään tapahtuma saman aikataulun mukaan kuin viimeksikin. Jussi Hyvönen pitää lapsille kesällä MMP:n jalkapallokerhoa ja merkkaa Tavastila Cupin osaksi kesän ohjelmaa. Jalkapallokerhosta jaetaan erikseen koteihin myös oma tiedote. Toistaiseksi kaksi aikuisten ilmoittautunutta joukkuetta tiedossa.

8. Muut esille tulevat asiat

Markus toi esille stipendin jakamisen. Sari S kysyy Katriina Kivivuorelta voiko hän  jakaa stipendin Tavastilan koulun kevätjuhlassa. Tuula hakee lahjakortin.

Päätös: Päätettiin, että yhdistyksen tilinkäyttöoikeus on puheenjohtaja Jenni Valtasella ja rahastonhoitaja Tuula Keskitalolla.
9. Seuraavan kokouksen ajankohta ja kokouksen päättäminen

Seuraava kokous pidetään to 23.5. klo 18 Kylätalo Mietolassa.

Jenni Valtanen, puheenjohtaja                 Anna Jalkanen, Sihteeri

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s