Varsinais-Suomen Vaikuttavin nuorisohanke – palkinto

Mietoisten Skeittilandia sai Varsinais-Suomen Vaikuttavin nuorisohanke – palkinnon Varsinais-Suomen Leader-ryhmiltä. Mietoisten Kirkonseudun Kyläyhdistys kävi vastaanottamassa palkinnon Kavalton tilalla pidetyssä Maaseutugaalassa. Palkinto kuuluu kaikille hankkeeseen osallistuneille yhdistyksille, yrityksille ja talkoolaisille! #leaderravakka #mietoistenskeittilandia @mietoistenkirkonseudunkylät @mietoistenmaununpojat @mietoistenmll @lionsclubmietoinen @mietoistenkarjalainenmarttayhdistys @mietoistentavastilankoulunvanhempainyhdistys

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s